top of page
WORKSHOPs
VOEDING
Logo Partje_lichtgoud.png
Energie op je bord
Mindful eten

ENERGIE OP JE BORD

Desirée Marsman

60 minuten

14 personen

Deze interactieve workshop laat op een laagdrempelige manier zien, welke simpele dingen je kan toepassen in je eetpatroon om je vitaler te voelen. Welke voeding geeft energie? Zijn tussendoortjes gezond? Hoe temper je je zoetbehoefte? Je krijgt veel nieuwe inzichten, ontvangt simpele recepten en bovenal inspiratie voor lekker eten.

foods-energy-boost-complex-carbs-1296x728-header.jpg.jpg

Foodquiz

Desirée Marsman
12 - 30 personen
60 minuten

Wat weet jij over gezond eten? Test je kennis nu samen met je collega’s. Je leert over de fabels en feiten rondom gezonde voeding.

 

In teamverband gaan jullie het tegen elkaar opnemen. Tijdens deze spetterende quiz wordt informatie en vragen met elkaar afgewisseld. Je hebt minimaal een uur lol met je collega’s én je steekt er wat van op! En naast praten over eten zorgen we ook voor lekkere en gezonde snacks! Voor het winnende team is er naast eeuwige roem, uiteraard een mooie prijs!

mindful eten

Desirée Marsman

60 minuten

14 personen

 

We hebben allemaal een druk leven. We werken, hebben kinderen, we sporten, we hebben een sociaal leven en je wilt ook nog tijd voor jezelf. Goed eten is belangrijk, maar doen we vaak achter de laptop of even gauw tussendoor.

Deze workshop gaat over bewust eten. Eet je wanneer je trek hebt en stop je als je voldoende hebt? Hoe kun je omgaan met verleidingen van iedere dag? We bespreken 10 eenvoudige tips om bewuster te eten. Hierdoor creëer je meer rust voor jezelf, eet je gezonder en voel je je beter.

Online Kookworkshop 'meer variatie – minder stress'

Esther van Leeuwe

120 - 150 minuten online

Vanaf 8 personen

 

Wil jij lekker en gezond eten en hier heel weinig tijd aan kwijt zijn? Onze chefkok Esther leert je in deze workshop hoe je in één kooksessie vier gezonde maaltijden voorbereid, welke daarna in 15 minuten op tafel staan.

De recepten zijn geschikt voor het hele gezin en je hoeft echt geen sterrenkok te zijn om ze te bereiden. Iedereen kan dus aansluiten. Ook leuk als teambuilding!

vlieg op
met de overgang

Desirée Marsman

60 minuten

14 personen

 

Elke vrouw komt in de overgang. Dit gaat vaak gepaard met klachten, zoals opvliegers, slecht slapen en moodswings. Maar wist je dat je met de juiste voeding heel veel ongemak kunt verlichten? We behandelen de top 10 meest voorkomende klachten en geven per klacht concrete tips waar je direct mee aan de slag kan. Je merkt op korte termijn resultaat. Met de juiste voeding kun je je hormonen voór je laten werken.

supermarktsafari

Maaike Dijkstra

60 minuten

14 personen

 

Ben jij ook weleens het spoor bijster in de supermarkt? Zie je door de bonusbomen het bos niet meer? En zijn de etiketten van producten één grote abracadabra voor je?

Tijdens de workshop neem ik je mee door de supermarkt en leer ik je hoe je etiketten leest en leg ik meer uit over voedings- en gezondheidsclaims. We gaan producten vergelijken, ik laat floppers en toppers in de supermarkt zien en ik geef je praktische tips voor tijdens het boodschappen doen, zodat je in het vervolg met een gerust hart de supermarkt binnen kan stappen!

Vlieg op met de overgang
Contact
Foodquiz
Kookworkshop
Supermarktsafari
bottom of page